dijous, 17 d’abril del 2014

Estem de vacances!

Comencen les vacances de pasqua i per a celebrar-ho hem tingut una setmana mogudeta.

Ahir pel matí vam estar a l'IES La Senda organitzant una jornada cultural per a tot l'alumnat. Des de La Cebollera vam fer una classe de ball, un taller de pyssla i altre de polseres. Gràcies a la implicació d'altres col·lectius i associacions, l'alumnat també va gaudir de diferents jocs de taula, taller de xapes, classe d'improvisació teatral, taller de còmics, xerrades orientatives, iniciació al rap i al reggae, futbol, ping-pong... i a més una parella de graffiters ens ha deixat un bon record d'aquest dia.

La avaluació de les activitats és molt positiva. Des de La Cebollera pensem repetir i millorar, per això ens posem a pensar a partir d'aquest moment en la pròxima.

Per la vesprada vam estar al Ramón Laporta col·laborant amb les voluntàries del Joc Solidari que enguany van preparar una gymkana prèvia al Joc. Més de 30 xiquets i xiquetes van gaudir d'una vesprada diferent i solidària.

I per la nit, algunes vam passar-ho d'allò més bé a L'Amagatall. Desprès de la gymkana vam celebrar l'èxit de l'activitat en un sopar solidari amb tapes del món i més sorpreses!!

I per últim, hui passem el dia a la casa, entre ping-pong i polseres avaluem el dia d'ahir i programem els pròxims mesos.

Ens veiem desprès de les festes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada